_

سیمان

یکی از مهم‌ترین مصالحی که در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد، گچ است. این ماده در صنایع دیگر نیز کاربرد دارد، اما در صنعت ساخت و ساز بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. گچ در ساختمان سازی برای زیباسازی و سفید نمودن دیوارهای ساختمان استفاده می‌شود.

 

کیفیت گچ به ریزتر بودن دانه‌های آن وابسته است. در واقع  هرچه ذرات گچ ریزتر باشد کیفیت آن به طور قطعی بیشتر خواهد بود و برای استفاده به عنوان پوشش برای پانل وال اسپید گزینه مناسبی خواهد بود. سال‌ها پیش قبل از طراحی و تولید دیوارهای پیش ساخته، برای تقسیم نمودن یک محیط به دو قسمت، از آجر استفاده می‌کردند. اما امروزه پانل های وال اسپید که با پوشش گچ نیز می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند، راحتی کار چندین برابر شده است.

پانل سیمانی، یکی از انواع دیوار سبک است و از سیمانی که بر روی دیوار پیش ساخته یا به طور مثال پانل پیش ساخته وال اسپید قرار گرفته است، ساخته می‌شود. از این نوع پانل در ساخت و ساز خشک برای دیوار داخلی و دیوار خارجی استفاده می‌شود.

 

پانل های سیمانی همچنین عایق صدا، حرارت و رطوبت هستند و به همین دلیل امروزه یکی از مصالح پرطرفدار در صنعت ساختمان ‌سازی است. مهم‌ترین مزیتی که پانل های سیمانی دارند، سطح بسیار صاف آن‌ها است. زمانی که برای دیوارهای داخلی ساختمان خود را پانل‌های سیمانی استفاده نمودید، بدون هیچگونه نازک‌کاری می‌توانید رنگ دلخواه خود را بر روی دیوار بزنید.

 

موارد استفاده از پانل سیمانی

پوشش دیوارهای داخلی ساختمان با استفاده از پانل سیمانی یکی از راحت‌ترین کارها در دنیای امروز است. پانل‌های سیمانی با چگالی تقریبا ۱۳۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب به عنوان پوشش در فضای داخلی ساختمان قابل استفاده هستند. با خیالی آسوده می‌توان از این پانل سبک در مکان‌های پرتردد ساختمان استفاده نمود، زیرا مقاومت بسیار زیادی در برابر ضربه دارد.

از پانل سیمانی می‌توان به عنوان دیوارهای دکور استفاده نمود، زیرا به راحتی قابل رنگ شدن هستند و همچنین خود دیوارها در رنگ‌های مختلف تولید می‌شود.

از پانل های سیمانی برای سرویس بهداشتی، استخرها و فضاهای مرطوب استفاده نمایید، زیرا کاشی و سرامیک به راحتی بر روی آن قابل نصب است و کاشی‌ها مدت بیشتری بر روی دیوار باقی می‌مانند. 

مزایای استفاده از پانل سیمانی در ساختمان سازی
پانل‌ سیمانی امروزه بیشتر از سایر مصالح ساختمانی در صنعت ساختمان ‌سازی مورد استفاده قرار گرفته است، شاید شما هم بخواهید دلیل استقبال مردم از پانل سیمانی را بدانید، در ادامه برخی از مهم‌ترین مزیت‌های پانل سیمانی بیان شده است:

به دلیل وزن پایین پانل سیمانی، می‌توان با استفاده از آن در ساختمان‌ سازی وزن کلی ساختمان را کاهش داد. این امر سبب افزایش مقاومت ساختمان در برابر نیروهای بیرونی همچون زلزله خواهد شد. شایان ذکر است، مقاومت ساختمان‌های قدیمی به دلیل وزن زیاد آن‌ها بسیار پایین بوده و باد، طوفان و زلزله سبب ریزش آوار می‌شود.
با توجه به اینکه برای نصب و استفاده از سیمان در ساختمان‌ها لازم است زیرسازی‌های فلزی انجام شود، استحکام در اسکلت‌سازی بیشتر خواهد شد و در نتیجه تحمل نیروهای وارد بر ساختمان بیشتر می‌شود.
در زمان استفاده از دیوار پیش ساخته با پوشش سیمان نیازی به آجر، میلگرد، شن، ماسه، گچ و .... نیست. بنابراین با کم‌ترین هزینه می‌توان ساختمان‌ سازی نمود. همچنین این نوع از پانل سیمانی سرعت روند کار را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.
استفاده از دیوار پیش ساخته وال اسپید با روکش سیمان باعث می‌شود که نتیجه کار مطلوب‌تر باشد.
بر روی پانل سیمانی به راحتی امکان اجرای سیستم‌های عایق صدا و حرارت در دیوارها، سقف و ....وجود دارد.
امکان عبور تاسیسات مکانیکی، کابل‌های برق و تهویه مطبوع و لوله‌های آب از میان فضای خالی پانل سیمانی وجود دارد.
اگر هرگونه مشکلی در تاسیسات و یا شبکه برق به وجود آید در کوتاهترین زمان می‌توان نسبت به رفع و تعمیر آن اقدام نمود. همچنین اگر پانل سیمانی دچار مشکل شود به راحتی در اسرع وقت ترمیم خواهد شد.
مقاومت بالا در برابر گرما، مقاومت بالا در برابر خوردگی حشرات موذی، عدم نیاز به مصالح ساختمانی در زمان نصب نیز از دیگر مزایای پانل های سیمانی است.