بارگذاری
ظرفیت باربری دیوارهای پیش ساخته وال اسپید بسته به نوع پوشش نهایی و انتخاب ادوات اتصال مناسب تعیین میگردد. میتوان با پیدا کردن محل سازهها که درفواصل منظم ۳۰ سانتیمتر از یکدیگر قرار دارند توسط عامل اتصال و به صورت مستقیم بر روی سازهها بارگذاری را اعمال نمود. با توجه به آنکه هسته مرکزی دیوارهای وال اسپید قابلیت حمل تمامی بارهای طرهای متعارف را دارد، در شرایطی که بارگذاری روی استادهای وال اسپید اجرا نشود میبایست از مهارها استفاده شود. این اتصالات جهت اجرای بار بر روی دیوارهای وال اسپید پس از بهرهبرداری کاربرد دارند (نصب قاب، ساعت، وسایل سرویس بهداشتی، کابینت و...) که متناسب با نوع بار، وزن لوازم مورد نظر و نوع پوشش دیوار پیش ساخته انتخاب میشوند.
ادوات اتصال مستقیم بر روی صفحات گچی
مهارهای نقطه ای مخصوص پانل گچی


جهت بارگذاری و و نصب الحاقاتی مانند قاب عکس، ساعت و ...که بارگذاری مستقیم بر روی صفحات گچی است استفاده میشود. ظرفیت باربری این نوع اتصال به ازای استفاده هر عدد حداکثر ۱۵ کیلوگرم است.
مهارهای جمع شونده


این نوع مهارها برای اتصال قفسهها، کابینت و... روی پوشش پانل گچی کاربرد دارند، ظرفیت باربری این نوع مهارها بر اساس نوع آن بین ۲۵تا۴۰ کیلوگرم متغیر است.
مهارهای پروانهای


کاربرد این نوع مهار همانند مهارهای جمع شونده است.
مهارهای صلیبی


این نوع مهار به دلیل ظرفیت باربری بالا جهت نصب بارهای کنسولی مانند لگن روشویی و... بر روی پانل گچی یا پانل سیمانی کاربرد دارند.
مهارهای حلزونی


این نوع مهارها در دو نوع فلزی و پلاستیکی برای دیوارها با پوشش پانل گچی، پانل سیمانی و همچنین ملاتی کاربرد دارند.
مهارهای مخصوص سیستم های ملاتی
مهارهای نقطه ای (میخ)


این نوع مهارها در انواع و سایزهای مختلفی تولید میشوند و جهت بارگذاری مستقیم بر روی پوشش ملاتی پانل وال اسپید دیوار کاربرد دارند. ظرفیت باربری این نوع اتصال به ازای استفاده هرعدد حداکثر ۱۵ کیلوگرم است.
مهارهای رول پلاک


این نوع مهارها در سایزها و کاربردهای متفاوتی تولید میشوند و برای دیوارها با پوشش ملات گچی و سیمانی کاربرد دارند.
اتصالات دیوار پیش ساخته در دو نوع معمولی برای بارگذاریهای متعارف و ویژه برای بارهای غیرمتعارف کاربرد دارند. ظرفیت باربری دیوارهای وال اسپید (درصورتی که بارگذاری روی استاد انجام نشود) به نوع پوشش نهایی و ادوات اتصال وابسته است. به عنوان مثال درصورت استفاده از انواع پوشش های خشک مانند پانل های گچی و سیمانی می توان انواع ادوات اتصال مربوط به این پانل ها را بکار برد.
در صورت استفاده از پوشش ملاتی بر روی پانل وال اسپید اندود گچ، سیمان، کاشی کاری و... همان گونه که در بخشهای قبل نیز گفته شده در صورتیکه هسته مرکزی پانل پیش ساخته وال اسپید قادر به تحمل انواع بارهای طرهای متعارف باشد بارگذاری در محل سازهها صورت میگیرد. اما در صورتی که امکان بارگذاری بر روی سازه وجود نداشته باشد میتوان از انواع مختلف مهارهای موجود مخصوص سیستمهای ملاتی استفاده کرد.
بارگذاری سنگین: براساس استانداردهای بارگذاری بر روی دیوارهای ساخت و ساز خشک، بارهای بیش از مقادیر ذکر شده در قسمتهای قبل و همچنین کوچکتر (یا مساوی) ۱۵۰ کیلوگرم بر متر طول دیوار (خروج از مرکزی بار حداکثر ۳۰ سانتیمتر) میبایست توسط سازههای پشتیبان به استادهای مجاور منتقل شود. رادیاتورها و لگنهای روشویی دیواری و کابینتها با مصالح مصرفی نامتعارف (غیر چوبی) از این دسته بارها هستند.